Αρχική Σελίδα

Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας γατών μπλε ματιών, ΕΠΕ καθιερώνει το 2012, με περισσότερο από τις περιοχές εγκαταστάσεων 5,000m2, είμαστε επαγγελματικοί στο καλώδιο του τοπικού LAN ethernet, το μαζικό καλώδιο, το καλώδιο μπαλωμάτων, το βιομηχανικό καλώδιο ethernet, το βιομηχανικό λουρί καλωδίων, το καλώδιο εξοπλισμού ασφάλειας, και το καλώδιο συνήθειας κ.λπ…. Μπορούμε να προσφέρουμε το διαφορετικό καλώδιο συνήθειας ποικιλίας για να καλύψουμε την απαίτηση των πελατών μας. Προϊόντα γατών μπλε ματιών υψηλά - τα ποιοτικά προϊόντα μπορούν να είναι χρήση στο πρόγραμμα και πώληση-υπηρεσία για τους πελάτες μας.

 

Το εργοστάσιό μας εντοπίζει σε DongGuan GuangDong, υπάλληλος περισσότερο από 200, η κύρια αγορά εμπορίου μας περιέχει νοτιοαμερικάνο, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και ούτω καθεξής. ΜΕ UL, CE, ISO9001, ROHS, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑΣ. Η ποιότητα είναι η ψυχή της επιχείρησής μας. Σταθερά πιστεύουμε ότι η περισσότερη εμπιστοσύνη μεταξύ των διάφορων τομέων της αμοιβαίας αμοιβαιότητας και της εταιρίας αμοιβαίων οφελών μπορεί να συμφωνηθεί.


Με περισσότερη δέκα ετών εμπειρία στο καλώδιο ethernet, πιστεύουμε την εκμάθηση, συνεργασία, και η διανομή με τους πελάτες είναι ο καλύτερος τρόπος να αυξηθεί με τους πελάτες. Και είμαστε πάντα στη θέση να προσφέρουμε με συνέπεια τις ανταγωνιστικές τιμές, σημαντικές ιδιότητες, άριστες υπηρεσίες. Οι διαταγές cOem και ODM γίνονται αποδεκτές.

 

Κατά την επόμενη δεκαετία, η γάτα μπλε ματιών θα αναπτύξει επιθετικά τα νέα προϊόντα ανά απαίτηση των πελατών, και θα βελτιώσει την ποιότητα των υπαρχόντων προϊόντων για τους πελάτες. Οι υπάλληλοι όλης της γάτας μπλε ματιών ανυπομονούν να εξυπηρετήσουν και να ομο-εργαστούν με τους πελάτες για την επιχείρηση στο μέλλον.

Κίνα Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. τεχνολογίας γατών μπλε ματιών, ΕΠΕ καθιερώνει το 2012, είναι κύριος κατασκευαστής καλωδίων στη dongguan Κίνα, η επιχείρηση συγκέντρωσε μια ομάδα ανώτεροι εσωτερικός και ξένος.
Το Jinchang έχει 11 έτη ιστορίας. Αυτή τη στιγμή, έχουμε τα εργοστάσια 1 στην Κίνα. Συνολική έκταση περισσότερα 5000 τετραγωνικά μέτρα, 10 γραμμές παραγωγής. Τα εργοστάσια απασχολούν 200 άτομα για να παραγάγουν τα προϊόντα δικτύωσης.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Γάτα μπλε ματιών

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-30000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις