Αρχική Σελίδα

Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 • OEM / ODM

  Το εργοστάσιό μας εντοπίζει σε DongGuan GuangDong, υπάλληλος περισσότερο από 200, η κύρια αγορά εμπορίου μας περιέχει νοτιοαμερικάνο, Μέση Ανατολή, Ευρώπη και ούτω καθεξής. ΜΕ UL, CE, ISO9001, ROHS, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑΣ. Η ποιότητα είναι η ψυχή της επιχείρησής μας. Σταθερά πιστεύουμε ότι η περισσότερη εμπιστοσύνη μεταξύ των διάφορων τομέων της αμοιβαίας αμοιβαιότητας και της εταιρίας αμοιβαίων οφελών μπορεί να συμφωνηθεί.


  Με περισσότερη δέκα ετών εμπειρία στο καλώδιο ethernet, πιστεύουμε την εκμάθηση, συνεργασία, και η διανομή με τους πελάτες είναι ο καλύτερος τρόπος να αυξηθεί με τους πελάτες. Και είμαστε πάντα στη θέση να προσφέρουμε με συνέπεια τις ανταγωνιστικές τιμές, σημαντικές ιδιότητες, άριστες υπηρεσίες. Οι διαταγές cOem και ODM γίνονται αποδεκτές.

 • Ε & Α

  Η επιχείρησή μας είναι γνωστές επιχειρήσεις, μια επαγγελματική ομάδα των μηχανικών και καθοδήγηση οργάνων των εμπειρογνωμόνων, καθώς επίσης και το ισχυρό προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών, όταν συναντάτε τις δυσκολίες στη σειρά μαθημάτων, μας έρχεται σε επαφή με και εξασφαλίζουμε έγκαιρη επικοινωνία και ερχόμαστε σε επαφή με με σας, παρέχουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες.

  Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Blue Eye Cat Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kevince

Τηλ.:: 86 137 1385 7989

Φαξ: 86-769-85609261

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)